Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:32
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 апреля 2017, 10:17

У Житомирі поліцейські викрили чергового любителя "подзвонити" з чужого мобільного

Правоохоронці встановили, що 26-річний житель обласного центру ошукав парубка, заволодівши його телефоном під приводом здійснення термінового дзвінка. Нині триває досудове розслідування.

12 квітня до поліції звернувся 18-річний житомирянин із повідомленням про ошуканство. Хлопець розповів, що уночі до нього звернувся незнайомець з проханням терміново скористатися його гаджетом. Парубок відгукнувся на прохання та віддав тому свій телефон вартістю 4800 гривень.
За деякий час незнайомець так і не повернув вартісну річ.

У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний 26-річний місцевий житель. У чоловіка вилучили викрадене.
Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 190 (Шахрайство) ККУ, триває з’ясування всіх обставин події.

За чинним законодавством такі дії караються штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...