Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 апреля 2017, 09:54

У Хорошеві школярка на скутері потрапила у ДТП

У результаті зіткнення двоколісника та автомобіля 15-річна дівчина отримала травми та була доставлена до місцевої лікарні. Розпочато досудове розслідування.
На місце події прибула слідчо-оперативна група Хорошівського відділення поліції.

За попередньою інформацією, 15-річна жителька райцентру, керуючи скутером, рухалась вулицею у напрямку центру селища. Вона намагалась здійснити поворот з крайньої правої сторони проїзної частини та не пропустила автомобіль «Citroen Jampy» під керуванням 48-річного жителя району, який рухався у попутному напрямку. Унаслідок цього сталося зіткнення транспортних засобів.

У результаті ДТП водійка скутера отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої кінцівки та була доставлена до місцевої лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Погода, Новости, загрузка...