Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 апреля 2017, 15:12

Поліція продовжує вилучати зброю та боєприпаси у жителів Житомирщини

Днями заборонені законом предмети були виявлені у домоволодіннях жителів Бердичівського та Житомирського районів. За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження.

У ході перевірки наявної інформації про можливе зберігання зброї 59-річним жителем селища Гришківців поліцейські з дозволу господаря провели огляд його домоволодіння. В одному із господарських приміщень, де зберігаються дрова, поліцейські знайшли пістолет «ТТ», у магазині якого знаходилися набої 9 та 7,62 мм.

– За словами господаря, 7 років тому зброю та набої він знайшов під час проведення земельних робіт і, незважаючи на заборону, зберігав до цього часу, – розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Нині вилучене направлено на дослідження.

Водночас у домоволодіння 23-річного жителя с. Тетерівки Житомирського району поліцейські прийшли із санкціонованим обшуком, який проводився у рамках розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки.

В одній з кімнат будинку правоохоронці виявили близько 50 набоїв калібру 5,6 мм до дрібнокаліберної гвинтівки, ракетно-сигнальний пістолет і мисливський ніж.

Усе це нині направлено на експертне дослідження. Усі обставини та походження вилученої в обох випадках зброї та набоїв з’ясовуються у рамках розпочатих кримінальних проваджень за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
За чинним законодавством такі дії караються позбавленням волі строком від 3 до 7 років.
Погода, Новости, загрузка...