Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 апреля 2017, 11:18

На Андрушівщині поліція затримала мисливця за металом

24 квітня до місцевого відділення поліції звернувся 63-річний житель с. Старої Котельні з повідомленням про крадіжку та вказав на чоловіка, якого підозрює у злодіянні. Поліцейські перевірили інформацію та встановили зловмисника.

Заявник розповів, що кілька днів тому увечері з його будинку було викрадено алюмінієвий бідон, 5 молотків та алюмінієвий дріт загальною вартістю 700 гривень. За словами чоловіка, він підозрює у злодіянні жителя сусіднього села, який заходив до нього у будинок.

У ході проведених заходів працівники поліції перевірили інформацію, зазначену заявником. Як з’ясувалось, дійсно, 38-річний житель с. Глинівців причетний до крадіжки. Він у скоєному зізнався, викрадене поліцейські вилучили.

Триває подальше з’ясування обставин подій.

Статтею 185 (Крадіжка) ККУ такі дії караються штрафом або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...