Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2011, 11:25

У Житомирі трупи потравлених собак ніхто не забирає з дворів

"Собаки помирали у страшних муках. З пащі йшла піна та кров. Жителі нашого будинку були
У Житомирі знову травлять дворових собак. Мешканці будинків обурюються, що трупи тварин не забирають і вони лежать у дворах.

"Собаки помирали у страшних муках. З пащі йшла піна та кров. Жителі нашого будинку були просто шоковані. Було таке враження, що вони осліпли й головами бились об дерева", - каже Ольга Шарапа, жителька будинку по Проспекту Миру.

Дівчина розповідає, що всі собаки, які жили в дворі, були стерилізовані. Їм навіть давали таблетки від глистів. З ними постійно гралися діти, і ні в кого з сусідів нарікань на собак не було.

"Я пройшлась сусідніми дворами, і там теж лежать по 2-3 собаки. Де-не-не також лежать мертві голуби. Думаю, що їх потайки потруїли працівники ЖЕКу", - переконує Ольга.

Начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова каже, що комунальні служби ніякого відношення до труєння псів не має. "Ми обов'язково відправимо когось, щоб він перевірив цю інформацію", - сказала вона.

Нагадаємо, що нещодавно під стінами міської ради проходила акція на захист тварин.

До протесту приєдналися власники собак. На їхніх транспарантах були гасла: "У собак один недолік – віра людям", "Заохочення садизму – розкладання суспільства" та ін.

vidgolos.com
Погода, Новости, загрузка...