Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 апреля 2017, 10:24

За добу вогнеборці області ліквідували 2 загоряння сухостою

26 квітня о 16:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності на відкритій території у м. Коростень. Дзвінок надійшов від випадкових перехожих, які побачили дим та вогонь.

Вже через 3 хвилини рятувальники прибули до місця події. Вони встановили, що на полі горить сухостій та чагарники на площі біля 1 га. О 16:52 вогнеборцям пожежу вдалося локалізувати та не допустити розповсюдження вогню на більшу площу. О 17:35 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено сухий трав’яний настил та чагарники на площі 0,5 га.

До ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Упродовж минулої доби подібне займання минулорічної сухої рослинності сталося також у м. Бердичів, під час якого вогнем знищено сухостій на площі 3 га.

Наразі остаточні обставини подій встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини попереджає! З початку року на території області сталося вже 129 пожеж у природних екосистемах, під час яких вогнем пройдено майже 200 га території. У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян більш відповідально ставитися до випалювально-очисних робіт, перебування у лісових масивах та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки.
Погода, Новости, загрузка...