Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:39
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 апреля 2017, 20:57

У Житомирі патрульні по гарячих слідах виявили автомобіль, в якому перебували особи, ймовірно, причетні до скоєння злочину

26 квітня, близько 20-ї години, на службу «102» надійшло повідомлення про те, що невідомі здійснили крадіжку з автомобіля Мазда на стоянці біля продуктового маркету по вулиці Велика Бердичівська.

За попередньої інформацією зловмисників було троє: один чоловік чекав в автомобілі, інша особа пильнувала водія Мазда, третій зловмисник, скориставшись електронним приладом для зчитування інформації грабер, відкрив дверцята автівки.

Зі слів власника транспортного засобу з салону автомобіля була викрадена жіноча косметична та інші особисті речі.
Завдяки камерам відеоспостереження вдалося встановити марку, модель транспортного засобу, в якому зникли зловмисники після вчинення злочину.
В ході розшукових дій патрульні поліцейські виявили місце знаходження зазначеного транспортного засобу.
Водій і пасажири перебували в середині автівки.

Здійснивши поверхневий огляд салону автомобіля, патрульні виявили наступні речі: ніж схожий на мачете, дубинку, набір відмичок, шприц з прозорою рідиною невідомого походження, брелок від сигналізації та косметичку наявність якої пояснити не змогли.
На місці події прибула слідчо-оперативна група.

35 і 38 річного житомирянина патрульні доправили до міського відділку поліції, де було встановлено, що зазначені особи неодноразово привертали до себе увагу охоронців порядку за вчинення крадіжок.

Зловмисникам пред’явлено обвинувачення відповідно до ч. 1 ст. 185 ККУ (Крадіжка). Обох підозрюваних нині перевіряють на причетність до аналогічних злочинів у Житомир
Погода, Новости, загрузка...