Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:13
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 апреля 2017, 11:38

Студенти факультету інженерії та енергетики ЖНАЕУ відвідали компанію «ПАК-Трейд»

Для студентів старших курсів факультету інженерії та енергетики Житомирського національного агроекологічного університету 27 квітня влаштували екскурсію на підприємство «ПАК-Трейд». Транспорт для поїздки допоміг організувати профком студентів ЖНАЕУ.

За словами декана факультету Ярослава Яроша, такі заходи на факультеті проводяться часто. Завдяки цьому, студенти можуть не лише дізнатися більше про компанію, але й отримати реальний шанс пройти практику, стажування із подальшим працевлаштуванням.

«Ми співпрацюємо із різними підприємствами – організовуємо спільні заходи, проводимо екскурсії, опрацьовуємо інформацію про потреби на ринку праці, розробляємо актуальні навчальні програми, тощо. Сьогодні важливо не лише якісно підготувати студента, але й подбати про те, щоб він ці знання міг застосувати на практиці, - відзначає декан факультету інженерії та енергетики ЖНАЕУ Ярослав Ярош. – Якщо є можливість отримати робоче місце, то цим, безумовно, необхідно скористатися. Тим паче, і університет, і підприємці та власники компаній роблять усе для цього. На ПАК-Трейд вже працюють випускники Житомирського національного агроекологічного університету і після сьогоднішньої зустрічі ми продовжимо роботу в цьому напрямку. Студенти побували на виробництві, почули відповіді на свої питання – про умови роботи, заробітну плату, можливості кар’єрного росту, тощо. У рамках екскурсії їм також розповіли про вакантні місця. Зі свого боку ми готові йти на зустріч тим, хто вирішить поєднати навчання у «бакалавраті» чи «магістратурі» з роботою за фахом».

Нагадаємо, що компанія «Пак-Трейд» - одна з найбільших українських компаній-імпортерів пакувальних матеріалів та пакувального обладнання, складської техніки та спецтехніки на території України. Потужності розташовані в Житомирі. Працює на вітчизняному ринку з 2004 року. За 12 років успішної роботи підприємство зарекомендувало себе як надійний партнер і постачальник високоякісної європейської продукції. На сьогоднішній день компанія працює за двома основними напрямками: пакувальні матеріали та пакувальне обладнання; складська техніка та спецтехніка.
Погода, Новости, загрузка...