Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:13
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 апреля 2017, 12:56

Олевський район: вогнеборцями ліквідовано пожежу у веранді приватного житловому будинку

28 квітня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Копище Олевського району. Зателефонував сусід власника оселі, який виявив загоряння.

На момент прибуття рятувальників вогнем була частково охоплена веранда та її дах, що прибудовані до дерев’яного житлового будинку. Всередині веранда була оббита деревом, тому вогонь швидко розповсюджувався та в будь-яку мить міг перекинутися на оселю.

Пожежу вдалося локалізувати о 02:45. Рятувальникам доводилося гасити пожежу зсередини приміщення та зовні відбивати вогонь від будинку. Ліквідовано пожежу о 04:20, так як вогнеборці розбирали та проливали дерев'яні конструкції задля недопущення повторного загорання. Вогнем знищено веранду на площі близько 13,5 кв. м та 20 кв. м покрівлі.

За попередньою інформацією, причиною виникнення загоряння могло стати коротке замкнення в електромережі. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...