Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 03:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 мая 2017, 09:16

На Житомирщині прикордонники виявили історичні та культурні цінності

28 квітня в пункті пропуску «Виступовичі», що на українсько-білоруському кордоні, прикордонники Житомирського загону спільно з працівниками Державної фіскальної служби України виявили речі, які, можливо, мають історичну та культурну цінність.

Так, в пункт пропуску на виїзд з України прибув легковий автомобіль «Рено» білоруської реєстрації. Під час проведення контрольних заходів правоохоронці на задньому сидінні легковика, серед особистих речей, виявили 170 старовинних грошових купюр різного номіналу періоду царської Росії та Радянського союзу, 1000 старовинних монет і жетонів та 500 значків і емблем часів СРСР. Ці речі намагався вивезти з нашої країни 61-річний громадянин Білорусії.

Про виявлені предмети було повідомлено співробітників СБУ в Житомирській області. Наразі банкноти, монети, жетони, значки та емблеми направлено на експертизу.
Погода, Новости, загрузка...