Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 мая 2017, 20:34

У Чуднівському районі загинув 20-річний водій мотоцикла

28 квітня на автодорозі Житомир–Чернівці, у Чуднівському районі, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «Geely СК» та мотоцикла «Мінск». У результаті водій останнього загинув, пасажира двоколісника доставлено у реанімаційне відділення лікарні.

ДТП сталася близько 22.05 поблизу с. Красносілки.
Попередньо встановлено, що 20-річний водій автомобіля не справився з керуванням та скоїв зіткнення з мотоциклом, що рухався попереду у попутному напрямі.

Унаслідок ДТП 20-річний водій двоколісника від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, 19-річний пасажир мотоцикла доставлений в реанімаційне відділення з діагнозом політравма. Обидва хлопці - жителі Любарського району.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування обставин події.
Погода, Новости, загрузка...