Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:33
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 мая 2017, 20:35

Хорошів: на пожежі у власній оселі загинуло 2 людей

30 квітня о 01:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку на двох господарів в смт Хорошів. Зателефонували сусіди, які пізно вночі побачили вогонь, що вже майже повністю охопив будівлю розташовану неподалік.

Вже через 2 хв. вогнеборці прибули до місця події. Вони встановили, що горить дах, перекриття, стіни та перегородки житлового будинку. Площа пожежі становила близько 120 кв. м. Керівник гасіння пожежі, оцінивши обстановку, прийняв рішення залучити на допомогу додаткові сили та засоби. До того ж, процес гасіння значно ускладнювався відсутністю поблизу пожежного вододжерела. Бійцям ДСНС довелося 12 разів їздити на забір води на відстань біля 0,5 км. від місця події.

Під час ліквідації загоряння, в одній із житлових кімнат оселі, вогнеборці виявили тіла двох людей без ознак життя. Ними виявилися – 29-річний власник будинку та його 32-річна співмешканка.

Спільними зусиллями двох чергових відділень о 02:10 пожежу було локалізовано та о 06:35 – ліквідовано. Вогнем знищено дах по всій площі будівлі та пошкоджено 65 кв. м. стін. Частина будинку другого власника всередині залишилася майже не ушкодженою.

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння.

Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...