Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 мая 2017, 11:10

За добу поліцейські викрили двох крадіїв велосипедів

4 травня у м. Бердичеві та Ємільчинському районі правоохоронці встановили та розшукали осіб, причетних до крадіжок двоколісників у місцевих жителів. Нині тривають перевірки.

До Бердичівського відділу поліції звернулась 78-річна жителька райцентру із заявою про крадіжку з її підсобного приміщення трьох велосипедів.
На місці події поліцейські з’ясували, що злодій потрапив всередину, зірвавши навісний замок. Вартість викрадених велосипедів складає 6 тисяч гривень.
Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення злодіяння причетний 28-річний житель м. Бердичева.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження та тривають заходи із встановлення місця знаходження викраденого майна, яке чоловік вже встиг продати.

4 травня у с. Яблунці Ємільчинського району було викрадено велосипед, залишений поблизу місцевого магазину. Про це до поліції повідомив власник двоколісника, 45-річний місцевий житель.

Дільничні офіцери поліції з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний 39-річний житель смт Ємільчиного. У нього вилучили викрадене.

Поліція нагадує власникам велосипедів, скутерів та мотоциклів:
- не залишайте транспортні засоби без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;
- користуйтеся сучасними протиугінними пристроями, у тому числі якісними велосипедними замками;
- якщо виникла необхідність залишити двоколісник на деякий час, користуйтеся послугами офіційних автостоянок.
Погода, Новости, загрузка...