Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 08:18
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 мая 2017, 11:16

За зупинку транспортного засобу патрульний Житомирщини ледь не розпрощався з життям

4 травня, близько 22-ї години, патрульні поліцейські зупинили за порушення Правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ 2105 на стаціонаному посту «Звягель» автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі.

Керманич Вазівки відмовився надати поліцейським водійське посвідчення для перевірки.
Під час оформлення адмінматеріалів 24-річний житель міста Новоград-Волинський накинувся на патрульного з ножем, завдавши йому різаної рани шиї та обличчя.

Завдяки швидкому реагуванню на напад та належній фізичній підготовці поліцейський вчасно відреагував на небезпечні дії порушника.
Згодом інспектору надали медичну допомогу без госпіталізації.

Зловмисника патрульні доправили до Новоград-Волинського відділку поліції, у якого під час огляду у шкарпетці було вилучено паперовий згорток з рослинною масою, ймовірно, коноплею.

За вказаними подіями розпочате кримінальне провадження за ч 2 ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу з нанесенням легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків та ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Відтак чоловікові може загрожувати покарання від 2-річного терміну виправних робіт до 3-річного ув’язнення
Погода, Новости, загрузка...