Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 мая 2017, 10:27

Колишній єгер мисливського господарства незаконно вбив козулю

Коли все населення відпочивало на травневі свята працівники Державної екологічної інспекції у Житомирській області продовжували виконувати свою роботу вдень і навіть вночі.

Правопорушники виявлялись майже в кожному районі, дехто порушував правила рибальства, хтось перевозив лісопродукцію без належних документів, а самий значний випадок який трапився протягом вихідних, це факт незаконно добутої козулі.

На автодорозі Київ – Чоп, поблизу повороту на с. Юлянівка затримано особу (колишній єгер одного з мисливських господарств) з незаконно добутим самцем козулі.

На місце події було викликано слідчо - оперативну групу. На даний час проводять слідчі дії.

Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області на браконьєра складено протокол про адміністративне правопорушення, нараховано збитки. Матеріали направлено до суду.


Погода, Новости, загрузка...