Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 17:57
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 мая 2017, 10:42

Брусилівський район: за добу вогнеборцями ліквідовано 1 загоряння сухостою

12 травня о 08:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності поблизу с. Водотиї Брусилівського району. Дзвінок надійшов від місцевих жителів, які побачили, що через вітряну погоду вогонь швидко розповсюджується.

Вже на місці події вогнеборці встановили, що на землях запасу приватного підприємства горить суха трава на площі біля 2 га. О 09:35 бійцям ДСНС пожежу вдалося локалізувати та не допустити розповсюдження вогню на більшу площу. О 10:30 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено сухостій на площі 2 га.

До ліквідації загоряння залучалося 3 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини попереджає! З початку року на території області сталося вже 146 пожеж у природних екосистемах, під час яких вогнем пройдено майже 220 га території. У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян більш відповідально ставитися до перебування у лісових масивах та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки.
Погода, Новости, загрузка...