Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:57
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 мая 2017, 09:11

У Бердичівському районі поліція затримала незаконних лісорубів

Правоохоронці встановили причетність трьох жителів району до незаконної вирубки дерев у лісосмузі. Розпочато кримінальне провадження.

11 травня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від сільського голови про те, що неподалік с. Любомирівки невідомі особи ріжуть дерева.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої затримали 3 чоловіків під час незаконної порубки. Ними виявилися жителі району, віком від 28-ми до 57-ми років. Чоловіки розповіли, що дерева вони зрізали для власних потреб.

З місця події поліцейські вилучили бензопилу, сокиру та мотузки, а також дві гужові повозки, завантажені деревиною.

- Усі обставини задокументовано та розпочато кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. У його ході отримані відомості будуть перевірятись, також призначено експертні дослідження, - розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

За чинним законодавством незаконна порубка дерев і чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, що заподіяло істотну шкоду, карається штрафом, піврічним арештом, обмеженням чи позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...