Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 23:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 октября 2011, 10:02

Митники вже затримали контрабандистів

Репортерові Житомира надійшла інформація, що вже затримано трьох осіб, які на «Москвичі»
Вчора в результаті спільних заходів українських та білоруських прикордонників на напрямку Мехач (Республіка Білорусь) – Возничі (Україна) припинено протиправну діяльність щодо незаконного переміщення косметики.

Репортерові Житомира надійшла інформація, що вже затримано трьох осіб, які на «Москвичі» намагались перемістити контрабанду в тил країни. Митники впіймали їх на території Республіки Білорусь.

При огляді автівки було виявлено три коробки та 11 сумок з вантажем косметики, коли в цей же час прикордонниками Житомирського загону в 300 метрів від місця порушення державного кордону України виявлено ще 38 замаскованих паперових коробок з тим же товаром.

Згодом встановлено і особу причетну до цієї протиправної діяльності. Їм виявися житель села Лучанки Овруцького району на якого складені процесуальні документи щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України.

На даний час контрабандний вантаж різнопланові засоби для гоління 20 найменувань, сума оцінки яких попередньо склала більше 140 тисяч гривень, передано представникам митниці, затриманому мешканцю прикордоння міру покарання визначить суд.

Репортер Житомира
Погода, Новости, загрузка...