Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 07:02
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 мая 2017, 12:17

Відбувся ярмарок вакансій у Новочорторійському аграрному технікумі

16 травня Любарським районним центром зайнятості в актовому залі Новочорторийського державного аграрного технікуму було проведено ярмарок вакансій за участю керівництва району, керівників ринкоутворюючих підприємств та студентів в загальній кількості близько 200 присутніх.
Зустріла гостей та студентів фахівець відділу надання соціальних послуг Алла Кузьмінська, яка ознайомила їх з планом проведення ярмарку та розповсюдила роздаткові матеріали.

Відкрили захід заступник голови Любарської РДА Андрій Чмирук та директор Любарського РЦЗ Віктор Демиденко. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Лілія Боложінська висвітлила проблеми, які виникли на ринку праці району у зв’язку з дисбалансом між попитом та пропозицією, та питання працевлаштування, зокрема на канікулярний період. Провідний фахівець з питань зайнятості Оксана Радіонова наголосила на принципах пошуку роботи та важливості складання резюме.

На мультимедійному екрані студентам було продемонстровано цікаві презентації, відеоролики та відеовакансії, які спонукали їх до активного пошуку роботи.
Секретар прийомної комісії Віктор Цицюра презентував студентів за напрямками навчання та наголосив на важливості подальшого працевлаштування саме за здобутою професією. Студентам було запропоновано пройти профдіагностичне тестування та заповнити цікаві анкети.

Учасники заходу брали активну участь, мали змогу ставити запитання виступаючим. По закінченню заходу директор Новочорторийського ДАТ Володимир Вержаківський урочисто відзначив кращих студентів за участь в конкурсі «Софіївські Зорі» та подякував службі зайнятості за організований ярмарок вакансій.
Погода, Новости, загрузка...