Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 мая 2017, 13:21

За добу вогнеборцями області ліквідовано 3 загоряння сухостою

19 травня о 14:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності поблизу с. Улянівка Житомирського району Дзвінок надійшов від випадкових свідків, які побачили, що через вітряну погоду вогонь швидко розповсюджується.

Вже на місці події вогнеборці встановили, що на землях запасу Тетерівської об’єднаної територіальної громади горить суха трава на відкритій території на площі біля 2 га. О 15:15 бійцям ДСНС пожежу вдалося локалізувати та не допустити розповсюдження вогню на більшу площу. О 17:00 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено сухостій на площі 2 га. Загиблих і травмованих не має.

До ліквідації загоряння залучалося 5 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Упродовж минулої доби ще 2 загоряння сухої рослинності сталися також у с. Хомутець Брусилівського району та на 2 км автодороги Житомир-Вінниця Бердичівського району, під час яких вогнем пройдено 3 га території.

Наразі остаточні обставини всіх подій встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини попереджає! З початку року на території області сталося вже 154 пожежі у природних екосистемах, під час яких вогнем пройдено понад 230 га території. У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян більш відповідально ставитися до перебування у лісових масивах та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки.
Погода, Новости, загрузка...