Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 05:24
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 мая 2017, 08:47

На Житомирщині прокуратура розпочала розслідування щодо недостовірних відомостей у декларації депутата міськради

Бердичівською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій органу місцевого самоврядування, за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) КК України.

Установлено, що депутат Бердичівської міської ради вніс завідомо недостовірні відомості до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік.

Зокрема, у декларації зазначив, що протягом звітного періоду від зайняття підприємницькою діяльністю одержав усього 170 тис грн доходу. У той же час, згідно поданої ним податкової звітності, обсяг виручки від підприємницької діяльності депутата перевищує 740 тис грн.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Бердичівського відділу поліції Головного управління Нацполіції в області, процесуальне керівництво здійснює місцева прокуратура.
Погода, Новости, загрузка...