Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:13
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 мая 2017, 10:53

Поліцейські вилучили наркотики у двох звягельчан

23 травня з квартири 44-річного жителя м. Новограда-Волинського поліцейські вилучили шприц та скляну пляшечку з рідиною. Також шприц з темною рідиною вилучили у 34-річного жителя райцентру, якого на вулиці зупинив патрульний наряд поліції. За попередніми даними чоловіки зберігали наркотичні засоби.

Усе виявлене було вилучено працівниками слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського відділу поліції. Нині шприци та пляшку з рідинами направлено на експертне дослідження.

Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

За чинним законодавством незаконне зберігання наркотичних засобів карається штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...