Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 00:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2017, 11:28

Коростень: рятувальники ліквідували пожежу в квартирі

24 травня о 13:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в одній із квартир одноповерхового житлового будинку в м. Коростень.

На місце події було спрямовано чергове відділення 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що з квартири іде дим та горить одна із кімнат. Осередок загоряння знаходився у цій же кімнаті – там горіли домашні речі. Власник помешкання покинув оселю сам, ще до приїзду рятувальників.

Силами вогнеборців пожежу було локалізовано о 13:30, ліквідовано о 13:48. Вогнем пошкоджено стіни, стелю та деякі домашні речі. На гасіння залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. Внаслідок надзвичайної події постраждалих немає. Причина загоряння наразі встановлюється фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...