Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:09
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 мая 2017, 17:28

У Житомирі перші електробуси возитимуть пасажирів безкоштовно

В управлінні транспорту Житомирської міської ради оголосили тендер на закупівлю двох електробусів – 8 та 10 метрів. З міського бюджету на цю закупівлю виділили 10 мільйонів гривень. Також за ці гроші буде придбано під зарядний пристрій для них.

Про це на брифінгу повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

За його словами, електробуси працюватимуть на міських маршрутах у тестовому режимі. Перевозити пасажирів вони будуть на безоплатній основі.

«Перші електробуси будуть працювати у тестовому режимі. Ми випробуємо їх у міських умовах. Протестуємо їх на підйомах Житомирських мостів та у зимовий період. Для того, щоб їх максимально навантажити, проїзд у електробусах буде безкоштовний», - каже Сергій Сухомлин.

У Житомирі перші електробуси возитимуть пасажирів безкоштовно


Електробуси матимуть 15-200 кілометрів пробігу без підзарядки. Це середній пробіг міської маршрутки за один день. Заряджатися електробуси будуть вночі. Щоб максимально зарядити батарею потрібно близько трьох годин.

Міський голова також нагадав, що найближчим часом буде оголошено тендер на закупівлю 40 сучасних низькополих автобуси. Вони курсуватимуть на маршрутах, які не охоплені міським комунальним транспортом.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...