Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 14:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 октября 2011, 09:01

Черняхівська районна газета „Нове життя” святкувала своє 80-річчя

12 травня 1962 року черняхівська і володарсько-волинська газети об’єдналися. Черняхівці
В останній день вересня своє 80-річчя святкувала Черняхівська районна газета „Нове життя”.
Дитинство і юність „Нового життя” припадають на далекі тридцяті минулого століття. Сама газета народилася у вересні 1931 року і отримала назву „Комунар Черняхівщини” (1931-1941). Загальним тиражем 500 примірників. Під час фашистської окупації (липень 1941 – березень 1944 року) газета не виходила.
Минула окупація – фашистів прогнали з Черняхівщини. 22 березня 1944 року вийшла газета „Колгоспник Черняхівщини” (1944-1962).
12 травня 1962 року черняхівська і володарсько-волинська газети об’єдналися. Черняхівці подружилися з володарцями і часто проводили спільні наради.
В лютому 1967 року Володарсько-Волинський і Черняхівські райони відокремились. Поступово тираж „Нового життя зростав і на травень 1981 року склав 7428 примірників.
Святкування відбулось в районному Будинку культури. На свято були запрошені начальник Черняхівського відділення Володарсько-Волинської МДПІ Лялевич Віктор, державний податковий інспектор Кундас Тетяна, керівництво району, депутати районної та обласної ради, редактори та журналісти газети, які працювали в згадані періоди, гості містечка.
Трудовому колективу газети від податкової інспекції було вручено подяку за вагомий внесок у розбудову громадського суспільства, налагодження партнерських відносин між платниками податків і Державною податковою службою .
Редактор газети „Нове життя” Станіслав Бездітко нагородив Почесними грамотами самих активних громадян, які співпрацють з газетою. Серед нагороджених грамотою за активну співпрацю з районним часописом у висвітленні діяльності органів державною податкової служби та з нагоди святкування 80-річчя було нагороджено державного податкового інспектора Тетяну Кундас.
На свою адресу багато ще теплих слів та подарунків отримав колектив районної газети.
Святковий концерт теж став вагомим подарунком ювілярам.

0412.in.ua
Погода, Новости, загрузка...