Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2017, 11:06

На Житомирщині перекинувся мікроавтобус

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 червня близько 17.30 поблизу с. Мелені Коростенського району. Унаслідок ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій та двоє пасажирів автомобіля «Renault Trafic».

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Renault Trafic», 44-річний житель Малинського району, рухаючись у напрямку смт Чоповичів, не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся.

Унаслідок ДТП травми отримали водій та його пасажири: 24-річний житель м. Житомира та 23-річна жителька Малинського району. Їх було шпиталізовано до медичних закладів м. Коростеня та Малинського району.

У рамках розпочатого досудового розслідування поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до ДТП.

Водночас поліцейські закликають водіїв транспортних засобів до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та безпеки під час кермування. Постійно контролюйте швидкість свого автомобіля, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки та убезпечити себе й інших людей від біди.
Погода, Новости, загрузка...