Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:09
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 июня 2017, 10:58

У крадіжці грошей з картки жительки Житомирщини поліція викрила її співмешканця

9 червня до Радомишльського відділення поліції звернулася 30-річна жителька району із повідомленням про крадіжку своєї банківської картки та подальше зняття з неї 9 тисяч гривень. Поліція викрила крадія.

Заявниця розповіла, що напередодні вона у компанії відпочивала на лоні природи. А опісля не знайшла низку своїх речей, серед яких 700 гривень та банківська картка. Підозри про їх викрадення підтвердилися, коли жінка дізналася, що з її банківського рахунку хтось зняв 9 тисяч гривень.
Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

У рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські викрили у причетності до крадіжки 30-річного співмешканця заявниці, який свою вину визнав. Частину викраденого у нього вилучили.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати кримінальне покарання – від сплати штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...