Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:38
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 июня 2017, 10:58

У Пулинському районі поліція викрила злодія

15 червня до Пулинського відділення поліції звернувся 20-річний житель с. Івановичів із повідомленням про крадіжку свого мобільного телефону. Правоохоронці розшукали крадія і вилучили у нього ґаджет.

Зі слів заявника поліцейські з’ясували, що телефон вартістю майже 2 тисячі гривень було викрадено під час гостин молодого чоловіка у своєї знайомої у с. Павлівці.

У результаті вжитих першочергових заходів правоохоронці встановили, що крадіжку вчинив 21-річний житель райцентру, який свою причетність визнав. Викрадений мобільник у нього вилучено.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...