Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июня 2017, 13:21

Житомир: вогнеборці врятували від знищення вогнем господарську споруду

16 червня о 17:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді, що в обласному центрі. За вказаною адресою було спрямовано два відділення бійців 1-ої державної пожежно-рятувальної частини. Вже за 4 хвилини рятувальники прибули на місце події. Вони встановили, що вогонь встиг охопити недіючу дерев’яну господарську будівлю та поширився на дерев’яний гараж і покрівлю цегляної двоповерхової господарчої споруди, що розміщені поруч.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Дії трьох відділень рятувальників на трьох одиницях пожежно-рятувальної техніки були одночасно спрямовані на ліквідацію пожежі гаража та дерев’яної споруди, а також недопущення подальшого поширення полум’я по другій господарській будівлі.

Силами рятувальників пожежу локалізовано о 18:06, ліквідовано в 19:05. Вогонь встиг знищити дерев’яні гараж і господарчу будівлю. Проте бійці ДСНС не допустили подальшого розповсюдження вогню по другій господарчій будівлі – там вогонь знищив лише 5 кв.м покрівлі.

За попередньою інформацією загоряння почалось через дитячі пустощі з вогнем. Остаточну причину з’ясовують фахівці.
Погода, Новости, загрузка...