Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:08
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 июня 2017, 09:13

Дорожня патрульна поліція спільно з заявницею розшукали в Житомирському районі мобільний телефон

17 червня до патрульної поліції звернулася житомирянка з приводу того, що напередодні невідомий викрав у неї телефон марки «Iphone 5S».

Встановлено, що дівчина самотужки здійснила ряд оперативних заходів для пошуку власного електронного пристрою.

Скориставшись системою пошуку девайсу по геолокації, громадянка попередньо дізналася ймовірне місце знаходження свого телефону. З допомогою патрулів дорожньої служби, дівчина розпочала пошуки.

Система навігації привела екіпаж до села Вертокиївка Житомирського району на берег річки, де відпочивала група осіб. Оперативно спрацювавши, патрульні поліцейські виявили телефон марки «Iphone 5S» у одного з відпочиваючих. Заявниця свій гаджет упізнала.

Жителя того ж району, парубка 1995 року народження, патрульні доправили до міського відділку поліції для подальшого встановлення факту перебігу події.
Заявниця від себе написала лист подяки патрульним поліцейським.

Зазначений приклад доводить, що за умови плідної співпраці громадян з патрульною поліцією, ймовірність розкриття злочинів зростає. Робота дорожньої поліції виконана бездоганно
Погода, Новости, загрузка...