Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июня 2017, 11:25

На Житомирщині затримано депутата, який намагався надати хабара співробітнику Нацполіції України

Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України в Житомирській області затримано, в порядку статті 208 КПК України, депутата Олевської міської ради об’єднаної територіальної громади Житомирської області.

У червні поточного року депутат пропонував неправомірну вигоду у розмірі 1600 доларів США начальнику управління захисту економіки у Житомирській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України за створення умов для видобутку бурштину на Житомирщині, а саме не повідомлення про вказаний факт іншим правоохоронним органам та не реєстрації кримінального провадження.

Депутату готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Погода, Новости, загрузка...