Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:59
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июня 2017, 16:00

У Житомирі поліцейські затримали шахрайку

Правоохоронці оперативно встановили та затримали 30-річну житомирянку, яка оманою заволоділа чужим мобільником. Розпочато досудове розслідування.
До Житомирського відділу поліції звернулася 33 річна жителька обласного центру із повідомленням про шахрайство. Зі слів заявниці було з’ясовано, що на вулиці до неї підійшла незнайомка і попросила зателефонувати з мобільного телефону. Коли ж ґаджет опинився у неї в руках, жінка швидко зникла з місця події.
Відповідні відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) ККУ.

У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили, що до правопорушення причетна 30-річна раніше судима житомирянка, в якої і вилучили ґаджет заявниці.

Відповідно до чинного кримінального законодавства подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами чи обмеженням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...