Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июля 2017, 10:39

У Житомирі поліцейські затримали "кишенькового злодія"

4 липня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку гаманця з грошима із жіночої сумки. Поліція розшукала крадія.

Про викрадення зі своєї сумки гаманця з 1,5 тис. гривень до поліції повідомив 29-річний житомирянин. Чоловік розповів, що виявив відсутність грошей у приміщенні магазину.

У ході аналізу записів з камер відеоспостереження, установлених у торгівельному закладі, поліцейські встановили, а згодом і затримали підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 30-річний житель обласного центру, який свою вину визнав.

Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ.

За таємне викрадення майна чоловікові може загрожувати штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...