Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 17 квітня 01:19
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июля 2017, 09:29

У жителя Звягельщини поліція вилучила амфетамін

Психотропний засіб, розфасований у понад 30 згортків, було виявлено в автомобілі 25-річного жителя м. Новограда-Волинського. Розпочато досудове розслідування.
Днями близько 4 години ранку на одній з вулиць обласного центру працівники Новоград-Волинського відділу поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Volkswagen В5». За кермом знаходився 25-річний місцевий житель, який своєю поведінкою викликав у правоохоронців підозру: молодик невдало спробував утекти, кинувши машину напризволяще.
За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої в ході огляду транспортного засобу виявили під пасажирським сидінням кілька десятків згортків з фольги. Виявилося, у них було розфасовано порошкоподібну речовину, зовні схожу на психотропний засіб – амфетамін. Загалом було вилучено 32 таких згортки із 34 грамами порошку. Нині речовину направлено на експертне дослідження. Автомобіль разом з водієм було доставлено до поліцейського відділку для подальшого з’ясування усіх обставин.
- Про керманича відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів. Вартість вилученого у нього цього разу психотропу становить близько 7 тисяч гривень, - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.
Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. У рамках кримінального провадження молодика перевіряють на причетність до розповсюдження психотропного засобу.
Погода, Новости, загрузка...