Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 июля 2017, 16:04

На городах жителів Житомирщини поліція продовжує збирати нарковмісні "врожаї"

Коноплю – у Чуднівському, снотворний мак – у Радомишльському та Романівському районах вилучили поліцейські з присадибних ділянок місцевих жителів упродовж останніх двох днів. За фактами незаконного вирощування нарковмісних рослин розпочаті кримінальні провадження.

На території Житомирщини тривають оперативно-профілактичні заходи, направлені на виявлення фактів незаконних посівів і вирощування маку та коноплі.

4 липня у Радомишльському районі поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні 56-річного жителя с. Нової Юрівки. На присадибній ділянці правоохоронці виявили насадження снотворного маку. З городу вилучено понад 1000 рослин зеленого маковиння.

Тим часом у с. Галіївці Чуднівського району на присадибній ділянці 52-річної місцевої жительки серед овочевих культур було виявлено коноплі. З її слів, цю городину висіяв та вирощував співмешканець. Загалом поліцейські спололи більше 550 заборонених рослин.


5 липня у поле зору правоохоронців потрапили городи двох пенсіонерок у с.Ягодинці Романівського району. Звідти поліцейські вилучили ще по тисячі рослин снотворного маку.

Нині вилучене направлено на експертне дослідження. За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Як повідомив начальник Управління протидії наркозлочинності ГУНП Житомирщини Олексій Душейко, з початку проведення профілактичних заходів поліцейські вилучили з городів жителів Житомирщини майже 8 тис. незаконно висіяних рослин: більше 5000 – маку та понад 2800 – конопель
Погода, Новости, загрузка...