Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 07:55
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июля 2017, 12:25

Шкільні патрульні Житомира провели заняття з дітьми-сиротами й дітьми учасників АТО

10 липня шкільні патрульні поліцейські спільно з фахівцем служби у справах дітей провели заняття, покликане запобігти конфліктам та правопорушенням серед школярів.

Захід провели на базі одного з оздоровчих таборів, де відпочивають і оздоровлюються діти учасників АТО, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також обдаровані діти, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Такі лекції тут проходять вже не вперше. Всі вони базуються на новітніх принципах співпраці між аудиторією та лектором. Приклад: під час практичних занять дітям запропонували відчути себе офіцерами поліції, котрі повинні відреагувати на адміністративні правопорушення та ухвалити правильні рішення.

Програма «Школа і поліція» покликана налагодити діалог учнів з працівниками поліції. Шкільні патрульні постійно обговорюють важливі правові проблеми. Ми маємо на меті запобігти проблемі, а не реагувати на інцидент, що вже стався.
Погода, Новости, загрузка...