Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 23:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июля 2017, 14:11

У Житомирі поліція встановлює злодіїв, які внадилися до торгівельних закладів

До Житомирського відділу поліції 11 липня надійшли повідомлення від представників двох торгівельних брендів про крадіжки з філій підприємств. У першому випадку з вітрини магазину викрадено плитки шоколаду, а в другому – гроші з касового апарату. Поліцейські встановили особу одного з крадіїв, тривають заходи по іншому факту.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що в обох випадках крадії мали вільний доступ до товару та грошей. Відтак досудові розслідування розпочаті за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що до крадіжки шоколаду причетний 34-річний житомирянин, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Щодо викрадення грошей, а як заявлено адміністрацією закладу – це 4 тисячі 200 гривень, то поліцеські вивчають записи камер відеоспостереження для ідентифікації особи злодія. Проводяться й інші слідчо-розшукові заходи.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Поліцейські застерігають працівників торгівельниїх закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для покупців місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.
Погода, Новости, загрузка...