Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:22
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июля 2017, 14:12

У Житомирі рятувальники ліквідували пожежу в квартирі 14-поверхового житлового будинку

12 липня о 13:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі в 14-поверховому житловому будинку в м Житомир. За вказаною адресою виїхали 2 відділення рятувальників 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що вогнем охоплений балкон квартири на 12-му поверсі. Керівник гасіння пожежі викликав на допомогу 50-метрову автодрабину. Також існувала велика пожежонавантаженість – оселя була повністю захаращена сміттям.

Зусиллями бійців ДСНС о 13:55 пожежу локалізовано, о 14:25 – ліквідовано. Рятувальникам вдалося не допустити перекидання полум’я по всій площі оселі. Вогнем знищено лише сміття на балконі та деякі речі домашнього вжитку.

Усі обставини події наразі встановлюються правоохоронцями.
Погода, Новости, загрузка...