Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 18:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июля 2017, 20:24

Патрульні спільно з кримінальною поліцією затримали ймовірного грабіжника, якого розшукували як безвісти зниклого

14 липня близко 13-ї години по спецлінії 102 інспекторам патрульної поліції надійшло повідомленя про пограбування на вулиці проїзд Тутковського
Зі слів 39-річної заявниці та ії чоловіка, який оперативно і повідомив про подію до поліції, з'ясувалось, що коли жінка поверталась додому, на сходинковому майданчику першого поверху до неї несподівано підбіг незнайомець та зірвав із шиї золотий ланцюжок.

Отримавши від заявниці зовнішній опис чоловіка інспекторами патрульної поліції спільно з поліцейськими кримінальної поліції Житомирського відділу було розпочато обстеження прилеглої території до місця події. На одній з вулиць помітили схожого парубка, який, у свою чергу, побачивши поліцейських, кинувся тікати. Коли його наздогнали і зупинили, з'ясувалось, що він є 19-річним жителем обласного центру, про безвісне зникнення якого у травні 2017 року до поліції повідомили його рідні.

На місці події вилучено ланцюжок, що ймовірно належить заявниці. В подальшому затриманого було доставлено до Житомирського відділу поліції для з'ясування обставин справи слідчими.
Погода, Новости, загрузка...