Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июля 2017, 11:20

ДАБІ перевірила діяльність уповноважених органів на Житомирщині

За І півріччя 2017 року проведено 37 перевірок діяльності уповноважених органів з питань архітектури та містобудування. Серед них – 6 планових та 31 позаплановий контрольно-інспекційний захід.

Про це інформує Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області.

За повідомленням Управління, під час перевірок посадовими особами Інспекції виявлено порушення у роботі уповноважених органів. Зокрема, порушення Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки і Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки.

За результатами контрольно-інспекційних заходів надано 8 приписів про усунення порушень вимог містобудівного законодавства, прийнято 85 рішень про скасування та 3про зупинення дії містобудівних умов та обмежень, по 1 рішенню про скасування та про зупинення дії будівельного паспорта, 3 рішення про скасування дії паспорта прив’язки та 1 рішення про відновлення дії містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.
Погода, Новости, загрузка...