Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 01:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 июля 2017, 12:06

Житомирянка обікрала подругу

Саме з таким повідомленням до місцевого відділення поліції звернулась 36-річна жителька райцентру. За її словами кілька днів тому знайома викрала у неї мобільний телефон. Поліцією розпочато перевірку.

Увечері 18 липня до відділення поліції звернулась жителька смт Лугин із повідомленням про крадіжку з її квартири. Жінка розповіла, що увечері 12 липня її 28-річна знайома, гостюючи у неї вдома, викрала мобільний телефон.

Заявниця повідомила поліцейським, що винуватиця проживає у Коростенському районі, відтак правоохоронці розшукали жінку для перевірки обставин події. Як з’ясувалось, жителька с. Клочевого дійсно причетна до злодіяння. У неї вилучили викрадене, у скоєному вона зізналась.

Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Жінці може загрожувати штраф або громадські чи виправні роботи, піврічний арешт або позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...