Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 июля 2017, 10:10

У Новоград-Волинському районі у результаті ДТП загинули брат та сестра

24 липня на 228 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Наталівки, водій автомобіля «Рено Кенго» не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою, що стояла обабіч дороги у попутному напрямі. У результаті травми, несумісні з життям, отримали пасажири авто, брат та сестра. Їх батька, водія «Рено Кенго», доставлено до травматологічного відділення лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.00.

За попередньою версією, 59-річний водій авто втратив керування транспортним засобом, заснувши.

У результаті від отриманих тілесних ушкоджень на місці ДТП загинули пасажири: чоловік, 1988 року народження, та дівчина, 1995 року народження.
На місці події працює слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Житомирській області.

Попередня кваліфікація події – ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліцейські застерігають усіх учасників дорожнього руху: ставтесь відповідально до вимог Правил дорожнього руху. Найменше нехтування безпекою, може вартувати життя чи здоров’я вам або рідним. Бережіть себе та оточуючих людей.
Погода, Новости, загрузка...