Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:25
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июля 2017, 13:34

У Житомирі рятувальниками ліквідовано пожежу в піднавісі

25 липня о 01:40 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу у піднавісі, що в обласному центрі. Про подію повідомив місцевий мешканець, який проснувся від того, що стріляє шифер. У вікні ж він вже побачив стовп вогню.

До місця події негайно виїхали два відділення вогнеборців з 3-ої та 11-ої Державних пожежно-рятувальних частин. Вони встановили, що горять дах споруди та дерев’яні колоди, що зберігав у піднавісі господар.

Пожежу локалізовано о 03:00, ліквідовано о 05:28. Вогнеборцям вдалось врятувати 100 кв.м деревяного перекриття та шиферного покриття, а також 100 кв.м колод. Ще стільки ж перекриття, покриття та дерев’яних колод вогонь встиг знищити.

Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. До ліквідації залучалось 8 чоловік особового складу та 2 пожежно-рятувальних автомобіля. Причина загоряння наразі встановлюється фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...