Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июля 2017, 09:16

На Житомирщині поліцією виявлено нові ділянки з незаконними посівами маку

Рослини наркотичного зілля поліцейські виявили на присадибних ділянках жителів Баранівського, Ємільчинського та Новоград-Волинського районів. Заборонені для вирощування рослини спололи та вилучили. Поліцією розпочато розслідування.

24 липня під час проведення оперативно-профілактичних заходів дільничні офіцери Баранівського відділення поліції виявили рослини маку на присадибній ділянці 43-річної жительки райцентру. Усього з грядок спололи та вилучили 127 нарковмісних рослин.

З присадибної ділянки 51-річного жителя смт Ємільчиного поліцейські вилучили 185 рослин снодійного маку. А житель с. Броницької Гути на Звягельщині виростив на городі 146 рослин маку.

Вилучене було направлено для проведення експертного дослідження.

Поліцейські нагадують про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення вимог чинного законодавства щодо вирощування нарковмісних рослин.
Зокрема, відповідно до ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від 100 до 500 рослин чи конопель у кількості від 10 до 50 рослин караються штрафом від 1700 до 8500 гривень або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...