Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 21:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 июля 2017, 13:35

Малинські поліцейські затримали чоловіка, який наніс ножові поранення колишній тещі

26 липня у Коростені на залізничному вокзалі було затримано 54-річного підозрюваного, який 22 липня у Малинському районі травмував колишню тещу. 76-річна жінка отримала 6 колото-різаних ран. Нині чоловік перебуває під вартою, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Того дня, 22 липня, чоловік у черговий раз приїхав до будинку пенсіонерки у смт. Гранітному і почав вимагати гроші. Жінка завбачливо уникала безпосереднього контакту з колишнім зятем, віддавши деякі його речі просто через вікно.
Через деякий час, коли чоловік, ніби заспокоївшись, пішов геть, пенсіонерка вийшла з будинку до магазину. Однак на зворотньому шляху дорогу їй перегородив недавній гість.

Під час виниклої суперечки він наніс жінці колото-різані рани в область серця та передпліччя. Крики пенсіонерки про допомогу почули сусіди, які й викликали для неї швидку. Сам нападник з місця події втік. Жінку було доставлено до хірургічного відділення місцевої лікарні, де надано необхідну медичну допомогу.
- 26 липня ми затримали підозрюваного, залучивши до цього колег із Коростенського відділу поліції, оскільки володіли інформацією про появу чоловіка на залізничному вокзалі в їх місті, - розповів начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт. – Завдяки оперативності та злагодженості наших дій йому не вдалося втекти.

Досудове розслідування за вказаним фактом проводиться за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Погода, Новости, загрузка...