Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:57
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 августа 2017, 12:07

У Житомирі дільничні офіцери поліції викрили двох чоловіків з наркотиками

Двох підозріло метушливих перехожих поліцейські Житомирського відділу поліції виявили на території власної дільниці під час її відпрацювання. Згодом виявилося, що обидва зберігали при собі наркотичні і психотропні засоби. Розпочаті досудові розслідування.

У ході проведення профілактичних заходів на одній з вулиць обласного центру дільничні офіцери поліції помітили двох перехожих, які своєю поведінкою викликали явну підозру. Обидва з місткою ношею метушилися біля припаркованих автомобілів таксі.

При появі поліцейських незнайомці й узагалі занервували, на запитання правоохоронців відповідали нерозбірно, а потім взагалі заплуталися у власних словах. За таких обставин обох було запрошено до дільничного пункту поліції.

Там поліцейські встановили особи чоловіків: обидва – житомиряни 19-ти та 33-х років. Старший за віком уже мав проблеми із законом і неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

– Під час поверхневого огляду у 19-річного парубка було виявлено два фольгові згортки з рожевим порошком і два поліетиленових пакетики із сухою рослинною масою, зовні схожою на коноплю. У його товариша – фольговий згорток з порошкоподібною речовиною, - розповів старший дільничний офіцер поліції Житомирського ВП ГУНП Володимир Мошківський.

За словами чоловіків, це наркотичні і психотропні засоби, які вони зберігали для власного вжитку.
Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського ВП ГУНП належним чином задокументували подію, вилучили виявлене і направили на експертне дослідження.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством за подібні протиправні діяння передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...