Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 августа 2017, 13:17

У Бердичеві поліцейські оперативно затримали «домушника»-невдаху

Потенційний злодій не розраховував, що у квартирі, куди він намагався нишком потрапити, знаходиться господар. Затриманого нині перевіряють на причетність до інших квартирних крадіжок у райцентрі.
Уранці 2 серпня до Бердичівського відділу поліції зателефонував житель райцентру який повідомив, що хтось копирсається у замку вхідних дверей до його квартири. Сам господар знаходиться усередині і підозрює, що це може бути зловмисник.
– На місце події для перевірки інформації виїхали працівники сектору реагування поліції і дійсно застали біля дверей помешкання заявника незнайомого чоловіка. На той момент він уже встиг пошкодити серцевину замка, - розповіла начальник Бердичівського ВП ГУНП Ольга Зінченко.
Затриманим виявився раніше судимий 39-річний житель м. Житомира. Зрозумівши, що безнадійно попався, чоловік зізнався, мовляв, збирався обікрасти чужу квартиру.
Під час поверхневого огляду у нього вилучили рукавички та набір спеціальних інструментів, якими зазвичай користуються злодії-«домушники» для зламу замків.
Чоловіка було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У рамках розпочатого за фактом спроби крадіжки (ст.15, ч.3 ст.185 ККУ) кримінального провадження поліція перевіряє його на причетність до інших злодіянь у райцентрі.
За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.
Погода, Новости, загрузка...