Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 12:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 августа 2017, 17:20

У Житомирському районі поліція затримала чоловіків із нарковаривом

Двох раніше судимих житомирян поліцейські затримали на околиці с.Волиці. У ноші обох виявили оснащення для виготовлення наркотиків, прекурсори та вже готовий опій. За вказаним фактом прозпочато кримінальне провадження.

Про підозрілих чоловіків, які близько півночі вештаються неподалік зупинки громадського транспорту у с. Волиці, до поліції повідомили місцеві жителі.
– Для перевірки у село прибула група реагування поліції, працівники якої дійсно застали на вказаному місці двох чоловіків. Як з’ясувалося згодом, це житомиряни віком 28-ми та 30-ти років. Обидва раніше притягувалися до кримінальної відповідальності: молодший за незаконне зберігання наркотичних засобів, старший – за грабежі та нанесення особі тілесних ушкоджень, - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко.

Причину свого знаходження уночі на сільській вулиці чоловіки чітко пояснити не змогли. Під час поверхневого огляду в їх сумках поліцейські виявили посуд, пластикові пляшки із прозорими рідинами та коричневою речовиною, зовні схожою на опій, медичні шприци та інше. Усе вилучене нині направлено на експертне дослідження.

Для подальшого з’ясування обставин затриманих було доставлено до відділення поліції.

Інформація за вказаною подією внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...