Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 августа 2017, 23:13

На трасі «Житомир — Чернівці» сталася подвійна ДТП

В Хмельницькій області 6 серпня близько 10.30 години на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці» поблизу с. Жванець 38-річний житель м. Кам’янець-Подільський, керуючи автомобілем «Тойота Корола», не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з автомобілем «Пежо Експерт» під керуванням 58-річного жителя с. Жванець, який зупинився для здійснення повороту ліворуч. У результаті водій автомобіля «Пежо Експерт» здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Мерседес» під керуванням 40-річного жителя м. Чернівці.

Внаслідок ДТП травми отримали 23-річний пасажир автомобіля «Тойота Корола», у якого діагностували закритий перелом правої плечової кістки зі зміщенням, та водій автомобіля «Пежо Експерт» — у нього виявили забої лівої ноги та крижової ділянки тіла. Обом потерпілим надано медичну допомогу без госпіталізації.
Погода, Новости, загрузка...