Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 августа 2017, 12:31

Розпочався другий сезон мистецько-патріотичного проекту «Слово, що єднає Україну»

Мистецько-патріотичний проект "Слово, що єднає Україну", розпочав другий сезон запису патріотичних відео з залученням житомирян.

Проект "Слово, що єднає Україну" був започаткований Асоціацією громадських об'єднань «Нова сила» з метою популяризації української поезії та українського слова серед широких верств населення.

За словами координатора проекту Костянтина Суського, проект все більше набуває популярності серед житомирян та гостей міста:

«Головна мета проекту, це змусити українців, звернути увагу на величезну кількість поетів та їх поезій в Україні. Це як і поети класики, так і сучасні майстри українського слова. Також, у майбутньому плануємо працювати і з власними творами житомирян», - говорить Костянтин Суський

Організатори запрошують житомирян долучитися до мистецько-патріотичний проекту.
Погода, Новости, загрузка...